Douwe van der Zwaag

Muziek

Een aantal aardige nummers van mij kun je op SoundCloud beluisteren. In het menu hierboven meer opnamen, ook van anderen waarbij ik aan de opnameknoppen zat. Voor meer zoekmogelijkheden is er nog het muziekarchief. Daarvoor heb je apart toegang nodig (mail me indien nodig).

A love of this kind
Natural survivor
On the radio
Burning
Eternal nature
Better take a little of both
Noches locas
You change my life
The minute (I saw you dancing)
I wanna see you again
She'll put the blame on you

Albums

In de loop van de tijd heb ik zo nu en dan nummers als een album verzameld - en op cassettes en CD's weggegeven aan vrienden, kennissen, familie en geïnteresseerden.

Beluister ze hier:

Crazy nights - Album cover Crazy nights - 1987
Heartbeat - Album cover Heartbeat - 1996
From my songbook - Album cover From my songbook - 2013
Songbook vol. 2 - Album cover Songbook vol. 2 - 2015

Nieuws

14-11-2017

Corazon 4 Music Nieuwe band gevonden waaraan ik als bassist ben toegetreden: Corazon 4 Music. Muziek uit het hart, muziek uit de jaren '60 en '70, rock, R & B, Tex Mex, Zydeco en Zuidamerikaans.


14-3-2017

Afbeelding van de websiteVandaag onderhoud gepleegd aan de website. Kolom met nieuws opgeruimd, pagina met cv gevuld. cv gevuld. Datumnotatie van laatste wijziging onderaan aangepast.


14-2-2017

Logo Poparchief GroningenIk had uit de tijd van het Popburo Groningen nog zeven mastertapes uit de studio van het Popburo. Opnamen van verschillende bands uit die tijd. Vandaag de mastertapes ingeleverd bij het Poparchief Groningen.


20-1-2017

Logo SwishLive-tracks van Swish gedigitaliseerd en gerestaureerd. Nu online gezet. Kijk op de pagina over Swish.


november 2016

Logo Brabant Latin OrchestraGestopt als bassist bij de Brabant Latin Orchestra. Helaas, het is niet anders. Ben weer op zoek naar iets nieuws!