Douwe van der Zwaag

Muziek

Album cover

2018

Tekst en muziek: Douwe van der Zwaag, behalve waar anders vermeld.

Oorspronkelijke opnamen: 2016-2018. Eindmix 2019


1

Natural survivor

2

Eternal nature

3

Lucky I guess
music and lyrics by Jon Allen

4

A love of this kind

5

Better take a little of both

6

Back in town

7

Burning

8

Diamond in your mind
music and lyrics by Tom Waits

9

On the radio

10

Helpless
music and lyrics by Neil Young

11

She's a liar

12

Highschool flapper

13

The minute (I saw you dancing) [completely revised edition, april 2019]

Nieuws

12-5-2019

Logo Swish Het bleek dat enkele MP3's van Swish niet toegankelijk waren via de website. De oorzaak bleek een venijnig euvel die ik heb kunnen oplossen. Kijk op de pagina over Swish.


12-4-2019

Nieuw album 2018, verzameling eigen opnamen Vanaf vandaag een geheel nieuwe versie van The minute (I saw you dancing) beschikbaar. Hoewel nieuw? Eigenlijk is dit in de basis het originele arrangement zoals het was gemaakt voor de band Swish. Kijk op deze pagina.


1-3-2019

Schermafbeelding van website De ingebouwde stukjes code met weersinformatie zijn verdwenen van de website. Die onderdelen maakten dat er cookies op het apparaat van de gebruiker werden geplaatst en dat wilde ik liever niet zien gebeuren. De muziekpagina's met de ingebouwde spelers van Soundcloud werken ook met cookies, dat zijn functionele varianten van Soundcloud zelf.


23-2-2019

Nieuw album 2018, verzameling eigen opnamen In de afgelopen jaren heb ik diverse eigen nummers opgenomen, en ook een aantal nummers van anderen. Nu op de website en (gedeeltelijk) op Soundcloud). Kijk op deze pagina.

Nu ook met een nieuwe bewerking van The minute (I saw you dancing).


18-2-2019

https op website De website werkt nu met https, dus onder de TLS / SSH (Transport Layer Security / Secure Socket Layer) zodat al het netwerkverkeer versleuteld plaatsvindt. Het https-protocol is tegenwoordig standaard op internet, je kunt er niet meer zonder. En het is een stuk veiliger!