Logo

Douwe van der Zwaag

Verbouwing zolder 2018

In augustus en september is onze zolder gerenoveerd en het dak (opnieuw) geïsoleerd. Hier wat foto's van het resultaat van mijn werkkamer en studio.

Bureau en pc Bureau en pc

Mengpaneel en randapparatuur Mengpaneel en randapparatuur

Mengpaneel Mengpaneel

Randapparatuur en basgitaren aan nieuwe muurhaken Randapparatuur en (bas)gitaren aan nieuwe muurhaken

Overzicht met schoorsteen, bureau en raam Overzicht met schoorsteen, bureau en raam

Blik op plafond met nieuwe spots Blik op plafond met nieuwe spots

Nieuwe bergkast achter apaaratuur Nieuwe bergkast achter apparatuur

Studioruimte Studioruimte

Het nieuwe dakraam boven trappartij en vide Het nieuwe dakraam boven trappartij en vide

Blik op (links) de CV-ketel in vernieuwde ruimte, en (rechts) de schoorsteen en het nieuwe plafond Blik op (links) de CV-ketel in vernieuwde ruimte, en (rechts) de schoorsteen en het nieuwe plafond

Luik naar berging in server- en CV-ruimte Luik naar berging in server- en CV-ruimte

Server en printer Server en printer

Het nieuwe dakraam gezien vanuit serverruimte Het nieuwe dakraam gezien vanuit serverruimte

Nieuws

10-07-2020

collage20200516 Eindelijk komen de optredens van Corazón 4 Music ook weer op gang, na een half jaar coronastilte. Een nieuw optreden staat gepland in de Beeldentuin Nieuw Begin, Zyfflich (Duitsland), Adres: Zum Querdamm 67a, 47559 Kranenburg, Duitsland. Entree: €7,50. Aanvang 15:00 uur. Kijk op de website van Beeldentuin Nieuw Begin voor meer informatie.


14-6-2020

Youtube Into the light In de afgelopen weken heb ik een aantal nummers opgenomen en op YouTube geplaatst. Met geluid EN video uiteraard! Sinds deze week een nieuwe: Into the light, een cover van een lied van Jon Allen. Kijk op de muziekpagina.


13-6-2020

Fotofilm Adelita Medebandlid Ger Vandewall heeft een 'fotofilm' gemaakt van foto's van ons optreden op zaterdag 9 mei in een binnentuin in Wijchen. Foto's van Marion Arts. Muziek is nummer Adelita, een Mexicaanse traditional uit ons repertoire. Kijk op de pagina over Corazón for Music


12-04-2020

sgtpeppercover Nieuw bericht op de weblog-pagina met een ontdekking van in ieder geval één nummer op de 2017-editie van het Beatles-album Sgt. Peppers' Lonely Hearts Club Band dat niet alleen een remix is maar ook een edit, een aanpassing van de muziek dus. Paul McCartney's baspartij is aangepast. Kijk op de Weblog-pagina.