Douwe van der Zwaag

Verbouwing zolder 2018

In augustus en september is onze zolder gerenoveerd en het dak (opnieuw) geïsoleerd. Hier wat foto's van het resultaat van mijn werkkamer en studio.

Bureau en pc Bureau en pc

Mengpaneel en randapparatuur Mengpaneel en randapparatuur

Mengpaneel Mengpaneel

Randapparatuur en basgitaren aan nieuwe muurhaken Randapparatuur en (bas)gitaren aan nieuwe muurhaken

Overzicht met schoorsteen, bureau en raam Overzicht met schoorsteen, bureau en raam

Blik op plafond met nieuwe spots Blik op plafond met nieuwe spots

Nieuwe bergkast achter apaaratuur Nieuwe bergkast achter apparatuur

Studioruimte Studioruimte

Het nieuwe dakraam boven trappartij en vide Het nieuwe dakraam boven trappartij en vide

Blik op (links) de CV-ketel in vernieuwde ruimte, en (rechts) de schoorsteen en het nieuwe plafond Blik op (links) de CV-ketel in vernieuwde ruimte, en (rechts) de schoorsteen en het nieuwe plafond

Luik naar berging in server- en CV-ruimte Luik naar berging in server- en CV-ruimte

Server en printer Server en printer

Het nieuwe dakraam gezien vanuit serverruimte Het nieuwe dakraam gezien vanuit serverruimte

Nieuws

06-02-2020

$_86 We hebben voor onze band Corazón 4 Music een nieuwe zangstallatie gekocht, en daarom staat nu de oude Solton-installatie te koop op Marktplaats. Nog geen 2 jaar oud, maar inmiddels voor onze band net iets te weinig aan vermogen. Maar prima voor bijvoorbeeld een singer-songwriter of zangduo. Kijk op onze advertentie op Marktplaats


12-11-2019

the_roots_of_rock_and_roll Een nieuw nummer opgenomen en toegevoegd aan album 'On the radio'. Titel: The Roots Of Rock And Roll.


23-8-2019

On the radio [front] [400x359] Nieuw album On The Radio en nieuwe liedjes op de website! Een deel ervan was overigens onder een andere verzamelnaam ("2018") al beschikbaar. Kijk op deze pagina. Opnamen tussen 2016 en 2019.


18-8-2019

fahrenheit119cover Vertaling gemaakt voor film Fahrenheit 11/9 van Michael Moore. Te gebruiken bij HD-versie van film in MKV-format bijvoorbeeld. Kijk bij de Weblog op deze website.


12-5-2019

Logo Swish Het bleek dat enkele MP3's van Swish niet toegankelijk waren via de website. De oorzaak bleek een venijnig euvel die ik heb kunnen oplossen. Kijk op de pagina over Swish.