Douwe van der Zwaag

Verbouwing zolder 2018

In augustus en september is onze zolder gerenoveerd en het dak (opnieuw) geïsoleerd. Hier wat foto's van het resultaat van mijn werkkamer en studio.

Bureau en pc Bureau en pc

Mengpaneel en randapparatuur Mengpaneel en randapparatuur

Mengpaneel Mengpaneel

Randapparatuur en basgitaren aan nieuwe muurhaken Randapparatuur en (bas)gitaren aan nieuwe muurhaken

Overzicht met schoorsteen, bureau en raam Overzicht met schoorsteen, bureau en raam

Blik op plafond met nieuwe spots Blik op plafond met nieuwe spots

Nieuwe bergkast achter apaaratuur Nieuwe bergkast achter apparatuur

Studioruimte Studioruimte

Het nieuwe dakraam boven trappartij en vide Het nieuwe dakraam boven trappartij en vide

Blik op (links) de CV-ketel in vernieuwde ruimte, en (rechts) de schoorsteen en het nieuwe plafond Blik op (links) de CV-ketel in vernieuwde ruimte, en (rechts) de schoorsteen en het nieuwe plafond

Luik naar berging in server- en CV-ruimte Luik naar berging in server- en CV-ruimte

Server en printer Server en printer

Het nieuwe dakraam gezien vanuit serverruimte Het nieuwe dakraam gezien vanuit serverruimte

Nieuws

12-5-2019

Logo Swish Het bleek dat enkele MP3's van Swish niet toegankelijk waren via de website. De oorzaak bleek een venijnig euvel die ik heb kunnen oplossen. Kijk op de pagina over Swish.


12-4-2019

Nieuw album 2018, verzameling eigen opnamen Vanaf vandaag een geheel nieuwe versie van The minute (I saw you dancing) beschikbaar. Hoewel nieuw? Eigenlijk is dit in de basis het originele arrangement zoals het was gemaakt voor de band Swish. Kijk op deze pagina.


1-3-2019

Schermafbeelding van website De ingebouwde stukjes code met weersinformatie zijn verdwenen van de website. Die onderdelen maakten dat er cookies op het apparaat van de gebruiker werden geplaatst en dat wilde ik liever niet zien gebeuren. De muziekpagina's met de ingebouwde spelers van Soundcloud werken ook met cookies, dat zijn functionele varianten van Soundcloud zelf.


23-2-2019

Nieuw album 2018, verzameling eigen opnamen In de afgelopen jaren heb ik diverse eigen nummers opgenomen, en ook een aantal nummers van anderen. Nu op de website en (gedeeltelijk) op Soundcloud). Kijk op deze pagina.

Nu ook met een nieuwe bewerking van The minute (I saw you dancing).


18-2-2019

https op website De website werkt nu met https, dus onder de TLS / SSH (Transport Layer Security / Secure Socket Layer) zodat al het netwerkverkeer versleuteld plaatsvindt. Het https-protocol is tegenwoordig standaard op internet, je kunt er niet meer zonder. En het is een stuk veiliger!