Logo

Douwe van der Zwaag

Muziek

Voor mijn gevoel maak ik mijn hele leven al muziek. Op 11-jarige leeftijd begon ik met pianoles, en ben later gitaar en basgitaar gaan spelen. Met liedjes schrijven begon ik pas rond mijn 20e. Ik ben de tel een beetje kwijt hoeveel nummers ik in de loop van de jaren heb geschreven, maar het zijn en zo rond de 300 zijn.

In al die jaren heb ik in allerlei bandjes gespeeld, de een nog leuker dan de andere. En de leukste is natuurlijk die van dit moment: Bigband Four Swing! Kijk voor meer informatie op de webpagina over de band.

Een aantal aardige nummers van mij kun je op SoundCloud beluisteren. In de menubalk bovenaan vind je meer opnamen, ook van anderen waarbij ik aan de opnameknoppen zat.

Op deze en volgende pagina's waar je muziek van mij op SoundCloud kunt beluisteren worden voor functionele doeleinden cookies gebruikt. Als je doorgaat stem je in met het gebruik van deze cookies van Soundcloud.

Time
Game Plan
The roots of rock and roll

Albums

In de loop van de tijd heb ik zo nu en dan nummers als een album verzameld - en op cassettes en CD's weggegeven aan vrienden, kennissen, familie en geïnteresseerden.

Beluister ze hier:

Game Plan - Album cover Game Plan: 2020-20??
Covers - Album cover Covers (2023)
On the radio - Album cover On The Radio (2019)
Songbook vol. 2 - Album cover Songbook Vol. 2 - (2015)
From my songbook - Album cover From My Songbook - (2013)
Heartbeat - Album cover Heartbeat - (1996)
Crazy nights - Album cover Crazy Nights - (1987)

Nieuws

09 oktober 2023

bb4swing_logo Op zaterdag 7 oktober j.l. was het jubileumconcert van de Big Band Four Swing. Kijk op de <a href="muziek_bb4s.html">websitepagina</a> voor video en foto's.


24-02-2023

bb4swing_logo Voor de Big Band Four Swing waarin ik speel heb ik een tijd geleden al een hoekje ingericht op deze website. Vanaf vandaag houd ik ook de concertagenda van de band bij op die pagina. Houd het in gaten, en kom luisteren!