Logo

Douwe van der Zwaag

Muziek

Voor mijn gevoel maak ik mijn hele leven al muziek. Op 11-jarige leeftijd begon ik met pianoles, en ben later gitaar en basgitaar gaan spelen. Met liedjes schrijven begon ik pas rond mijn 20e. Ik ben de tel een beetje kwijt hoeveel nummers ik in de loop van de jaren heb geschreven, maar het zijn en zo rond de 300 zijn.

In al die jaren heb ik in allerlei bandjes gespeeld, de een nog leuker dan de andere. En de leukste is natuurlijk die van dit moment: Bigband Four Swing!

Een aantal aardige nummers van mij kun je op SoundCloud beluisteren. In de menubalk bovenaan vind je meer opnamen, ook van anderen waarbij ik aan de opnameknoppen zat.

Op deze en volgende pagina's waar je muziek van mij op SoundCloud kunt beluisteren worden voor functionele doeleinden cookies gebruikt. Als je doorgaat stem je in met het gebruik van deze cookies van Soundcloud.

Game Plan
The roots of rock and roll
Back in town
Noches locas
You change my life

Een paar opnamen van mij op YouTube:

Albums

In de loop van de tijd heb ik zo nu en dan nummers als een album verzameld - en op cassettes en CD's weggegeven aan vrienden, kennissen, familie en geïnteresseerden.

Beluister ze hier:

Game Plan - Album cover Game Plan: 2020-2021
On the radio - Album cover On The Radio (2019)
Songbook vol. 2 - Album cover Songbook Vol. 2 - (2015)
From my songbook - Album cover From My Songbook - (2013)
Heartbeat - Album cover Heartbeat - (1996)
Crazy nights - Album cover Crazy Nights - (1987)

Nieuws

27 april 2022

bb4swing_logo De Bigband Four Swing uit Haaren, waarin ik sinds eind 2020 speel als bassist, heeft voor het eerst in twee jaar weer een optreden verzorgd. We speelden tijdens Koningsdag in het centrum van Oisterwijk. En het was het eerste optreden dat ik met de bigband deed!


13 december 2021

herenboeren Trudy en ik hebben ons in augustus 2021 aangesloten bij De Langstraat Herenboeren. Kijk op de weblog voor details. Er is nog geen grond of boerderij gevonden voor het project, maar er is goede hoop dat die gevonden gaan worden. Er is natuurlijk een flinke kans dat die boerderij niet heel dicht bij Vlijmen komt, want Vlijmen ligt helemaal aan de oostelijke rand van de Langstraat. Dus of we uiteindelijk ook echt gaan meedoen is nog de vraag.