Logo

Douwe van der Zwaag

Muziek

Voor mijn gevoel maak ik mijn hele leven al muziek. Op 11-jarige leeftijd begon ik met pianoles, en ben later gitaar en basgitaar gaan spelen. Met liedjes schrijven begon ik pas rond mijn 20e. Ik ben de tel een beetje kwijt hoeveel nummers ik in de loop van de jaren heb geschreven, maar het zijn en zo rond de 300 zijn.

In al die jaren heb ik in allerlei bandjes gespeeld, de een nog leuker dan de andere. En de leukste is natuurlijk die van dit moment: ¡Corazón 4 Music!

Een aantal aardige nummers van mij kun je op SoundCloud beluisteren. In de menubalk bovenaan vind je meer opnamen, ook van anderen waarbij ik aan de opnameknoppen zat.

Op deze en volgende pagina's waar je muziek van mij op SoundCloud kunt beluisteren worden voor functionele doeleinden cookies gebruikt. Als je doorgaat stem je in met het gebruik van deze cookies van Soundcloud.

Game Plan
The roots of rock and roll
Back in town
Noches locas
You change my life

Een paar opnamen van mij op YouTube:

Albums

In de loop van de tijd heb ik zo nu en dan nummers als een album verzameld - en op cassettes en CD's weggegeven aan vrienden, kennissen, familie en geïnteresseerden.

Beluister ze hier:

Game Plan - Album cover Game Plan: nieuwe opnamen 2020
On the radio - Album cover On The Radio (2019)
Songbook vol. 2 - Album cover Songbook Vol. 2 - (2015)
From my songbook - Album cover From My Songbook - (2013)
Heartbeat - Album cover Heartbeat - (1996)
Crazy nights - Album cover Crazy Nights - (1987)

Nieuws

17-8-2020

c4m Vandaag ben ik gestopt als bassist bij Corazón 4 Music. Na drie mooie jaren in de band vond ik het tijd om weer wat anders te proberen.


11-08-2020

Game Plan - front cover 256x256 Een gloednieuw nummer geschreven en opgenomen. Titel: Game Plan. Te beluisteren op pagina met de nieuwe opnamen.


08-08-2020

OliveHairSoap Wel eens gehoord van al dat plastic in de oceaan? Nou dat is niet zomaar een natuurramp, dat doen wij mensen zelf. Bijvoorbeeld door al dat plastic in doucheschuim en shampoo. Er is een app Beat the Microbead (BTMB) die je kan downloaden en installeren op je smartphone, en waarmee je eenvoudig de inhoud kunt scannen van bijvoorbeeld je shampoo. De app vertelt je dan of er al of niet plasticdeeltjes in voorkomen. Maar ik heb er wat op gevonden, olijfshampoo! Lees mijn bericht op de weblog.


14-6-2020

Youtube Into the light In de afgelopen weken heb ik een aantal nummers opgenomen en op YouTube geplaatst. Met geluid EN video uiteraard! Sinds deze week een nieuwe: Into the light, een cover van een lied van Jon Allen. Kijk op de muziekpagina.